Om oss

Gson Gospel är en kör från Karlstad. Kören består av just nu av drygt 40 medlemmar i olika åldrar som har olika bakgrund, tillhör olika församlingar och samfund, eller ingen annan tillhörighet alls. Men alla delar tillsammans glädjen i att sjunga och kärleken till gospelmusiken. Gson Gospels främsta mål är att sprida glädje till ALLA människor genom musiken.

Gson Gospel uppträder i egna och andra församlingars kyrkor vid olika konserter och Gudstjänster. Vi har även årligt återkommande sommarkonsert och julkonsert på hemmaplan (Skårekyrkan) och i ibland på andra ställen, då publiken brukar få trängas för att lyssna till kören.

Vi har haft kördagar med bla Mia Fogel och Andreas Gustavsson, ledare från Svart på Vitt, Ingmar Olsson, Adan Brown, Jonas Nilsson och Dan Alkenäs. Vi har haft samarbete med andra körer bla Vallentuna Gospel och Tyresö gospel.

Senast i höstas hade vi en konsert i Tingvallakyrkan tillsammans med Anna Stadling.

Vill du att Gson Gospel ska komma och sjunga hos er så kan du boka oss via vårt bokningsformulär.

Vill du komma med i vårt glada gäng kan du självanmäla dig via vårt formulär. Om vi börjar närma oss slutet på terminen kan det dock hända att du får vänta med att komma med till nästa termin då det kan bli lite väl mycket att lära sig på kort tid.

Den här webbsidan använder kakor (cookies). Det mesta fungerar utan kakor, men om du loggar in eller kommenterar på sidan så kommer sajten kanske inte fungera fullt ut om du inte accepterar. Vi har inga tredjepartskakor utan bara kakor för sajtens funktionalitet.  Lär dig mer